Waldrich Coburg je svjetski lider u proizvodnji velikih alatnih strojeva. Najveći standard kvalitete i konzekventna ustrajanost prema kupcu je vodeći motiv. U sjedištu firme u Coburgu 800 zaposlenika proizvodi portalne glodalice, horizontalne obradne centre, vertikalne tokarilice (karusele) i brusilice najveće kvalitete. Njihovi strojevi se koriste u cijelom svijetu u skoro svakoj industriji. Uvijek, kada su u pitanju preciznost, snaga obrade, domenzije obradaka, kompleksne tehnologije, produktivnost i posebno visoki zahtjevi obrade, Waldrich Coburg je pravi partner za njihove kupce.

IPS Systemtechnik je predstavnik za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru.

Više na www.waldrich-coburg.de
Georg je obiteljska firma već 3. generacije i ambicija je razvoj vodećih tehničkih riješenja koja pomažu ljudima u ispunjavanju njihovog svakodnevnog rada, te na taj način uzimaju odgovornost nakon pomnog tehničkog razmatranja. Proizvodni program obuhvaća od svjetski vodećih proizvodnih linija do specijalnih alatnih strojeva i proizvodnih linija za industriju transformatora. 500 zaposlenika diljem svijeta proizvodi tokarilice, jedno i viševretene bušilice i glodalice, brusilice, proizvodne linije za obradu limova, itd. Georg pronalazi svoje kupce diljem svijeta. U fokusu su zahtjevi kupca i visoke točnosti. Cilj je uvijek stvarati održive vrijednosti za kupce i partnere, a biti im blizu, kupcima im osigurava vodeću poziciju.

IPS Systemtechnik
je predstavnik za Austriju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju.

Više na www.georg.com/cmsUnionChemnitz je najstariji postojeći proizvođač alatnih strojeva u Europi i sa više od 180 zaposlenika jedan od najvećih poslodavaca u regiji. Vođeni motom „Tehnika sa tradicijom i budućnošću“ i znanjem više od 160 godina zadajemo si zadatke za sutra. UnionChemnitz na svjetkom tržištu stoji za inovaciju, fleksibilnost, kvalitetu i performanse. Kompromisno ostvarivanje tih vrijednosti stavlja UnionChemnitz u poziciju svjetskog lidera u proizvodnji horizontalnih glodaćih i bušnih strojeva, koji mogu obrađivati obratke dugačke do 40 m, visoke do 10 m i najveće težine od 250 t. Široka mreža predstavništva i servisa u svijetu osigurava kupcima potporu i značajno pridonosi proširenju i očuvanju naše pozicije na tržištu. Modularno građeni strojevi impresioniraju maksimalnom snagom i preciznošću – Made in Germany – sa nenadmašnim omjerom cijene i performansi. Na toj osnovi stvorio se širok asortiman proizvoda, koji zadovoljava najrazličitije tehničke zahtjeve.

IPS Systemtechnik ima predstavništvo za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru.

Više na www.unionchemnitz.deU Retrofit Verbund-u se ujedinjuju firme, koje se svakodnevno brinu o popravcima, servisu, modernizaciji i rekonstrukciji alatnih strojeva. Retrofit Verbund-ova specijalnost je dugi niz godina retrofit alatnih strojeva. Sa dugogodišnjem iskustvom Retrofit Verbund vam može prikazati mogućnosti, rizike i troškove planiranog retrofita. Preko 250 specijalista vam stoji na raspolaganju. Retrofit Verbund se sastoji od više firmi koje su usko specijalizirane za jedno područje.

IPS Systemtechnik i Retrofit Verbund rade partnerski na projektima u svim zemljama Europe.

Više na www.retrofit-verbund.chImajući bogatu tradiciju, Leistritz grupa se smatra inovativnim partnerom za zrakoplovnu i svemirsku industriju, energetiku, brodogradnju i strojogradnju, kao i za auto industriju i industriju plastike. Leistritz grupa ima ca. 1800 zaposlenika diljem svijeta i zastupljena je predstavništvima i projnim uredima u svim europskim zemljama i većini zemalja izvan Europe.

IPS Systemtechnik ima predstavništvo za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru.

Više na www.leistritz.com

wal georg union lei ret